Ga naar de inhoud

Verkoop

Air Service Hendrickx is uw persluchtspecialist in de verkoop van zowel mobiele als stationaire compressoren in heel België. Ons ruime aanbod aan toestellen bevat ook blowers, drogers, filters e.d. Wij zijn een A-dealer van KAESER compressoren waardoor wij u steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen. Verder bieden wij ook andere merken aan.

Verhuur

Wij verhuren een grote variëteit aan compressoren met daarbovenop steeds een efficiënte 24/7 service. Samen met u kijken wij welke oplossing het beste bij uw bedrijf past, zodat u ten allen tijde over perslucht beschikt.

2de Hands

Op zoek naar een tweedehands toestel? Binnenkort kan u een kijkje nemen in ons aanbod van kwalitatieve tweedehands toestellen.

Technisch talent gezocht! 

Neem contact op voor een vrijblijvende sollicitatie of voor meer informatie 

Waarom Air Service Hendrickx?

Reeds 20 jaar lang staat Air Service Hendrickx voor 24/7 service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Met onze expertise stellen we onze klanten tevreden en staan we ten alle tijde klaar voor uw perslucht. Uw persluchtbeschikbaarheid is onze zorg.

 

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. 

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Over ons

Air Service Hendrickx is gespecialiseerd in persluchtinstallaties, compressoren, drogers etc. Dit alles op uw maat en met hoogstaande kwaliteit. Ons team adviseert klanten over de best mogelijke dimensionering en uitrusting van de installaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo vinden wij voor u de optimale oplossing op maat van uw locatie en productieomstandigheden. 

Neem contact op

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Air Service Hendrickx

Industrieweg 122 D2
9032 Gent

+32 9 258 22 22
+32 472 24 20 85

info@airservicehendrickx.be

Maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u